top of page

Moja zgodba

Janja Ušaj

Licencirana inštruktorica

Pozdravljeni! Moje ime je Janja, po izobrazbi sem kozmetični tehnik z več kot desetletnimi delovnimi izkušnjami v kozmetičnem salonu za nego obraza in telesa. Sem licencirana inštruktorica Tao Joge Obraza, Juicy Face Lifting, Power Brain Yoga (po sistemu SAVINE ATAI in MANTAK CHIA),  certificirana trenerka Juicy Face Lifting masaža obraza po sistemu (SAVINE ATAI in SANDRE LAZNIK) in licencirana maserka Sculpturale face lifting (SFL) .

Po sistemu YAKOV GERSHKOVICH.

IMG_20200126_215107.jpg
FB_IMG_1599028108424.jpg

Moje prvo srečanje s tao jogo obraza je bilo, ko sem se vpisala v Savinino šolo (Lifting zlate ženske). Z teorijo in vadbo joge obraza, sem začela spoznavati ženski cikel (dnevni, mesečni, letni in življenjski) v povezavi z teorijo petih elementov po tradicionalni kitajski medicini(TKM). Rezultati so bili vidni na obrazu in moje počutje se je neizmerno izboljšalo, zato sem se odločila, da postanem inštruktorica tao joge obraza. V največje veselje mi je, da to pridobljeno dragoceno znanje delim s čim več ljudmi, ki stremijo k izboljšanju kvalitete življenja.

JuicyFaceLiftingMassage_masseuse.png
TaoFaceJoga.png
5aeeed42-9692-4f71-b819-ecea468b99e1.jpg

Moj pristop

Vsak izmed nas je unikaten. Vsak ima drugačne potrebe in želje.

Zato je moj pristop, kar se da individualen.

Pomembno mi je, da se vsaki tečajnici posvetim in ji namenim dovolj časa za njen napredek.

Kar pa mi je najbolj pomembno. In kar je tudi ključnega pomena za dobre rezultate pri tao jogi obraza je, da vsako tečajnico naučim pravilnega izvajanja vaj. Zato so moji tečaji v živo (srečanja ali on-line), da spremljam vsak gib in usmerjam tečajnice do pravilne izvedbe vaj!

slika prof 5.png
bottom of page